Wednesday October 30. Weather back to normal

Written by Jack van Ommen on October 30th, 2013

The temperature has dropped from the seventies into the high fifties. Brrr, The wind forecast to Mallorca are not ideal. High winds force 7/8 and then the weekend less wind but right on the nose, SW. So, I maybe here a while longer waiting for a a better direction. I still have plenty chores. Dennis soldered my broken radio connection wire but I am not getting the SailMail going yet. Next I will try get the AIS to work with the new Multiplexer that is supposed to come in today via UPS.

Marc came over for dinner last night. I’ll miss his photographic talents once we’ll part here.

 

1 Comments so far ↓

 1. Hallo,

  We hopen dat de SailMail snel in orde geraakt. Wij gaan zaterdagochtend tussen 8u-9u terug in het water. We hopen dan in de voormiddag terug de zee te kunnen oversteken. Het blijft spannend voor ons!

  We proberen nog even gedag te komen zeggen. Uiteraard bent u ook altijd welkom. We zijn morgen nog de ganse dag aan het klussen.

  We hebben zelf ook een blog: http://www.msporqueno.blogspot.com. De verhalen zijn minder spannend omdat we meestal aangemeerd liggen.

  Groetjes,
  Dennis & Griet